Rinia e Rixhevës, me NISMËN

Sonte kryetari i NISMËS dhe kandidati për deputet, Muhamet Gashi, është pritur nga rinia e fshatit Rixhevë. Rinia e Rixhevës i dha mbështetje Gashit dhe NISMËS, i pranishëm ishte edhe drejtori i Bujqësisë, Naser Morina, ku falënderoi bashkëvendasit që janë përkrahës të NISMËS

SHARE