RINA DEMOKRATIKE E KOSOVËS DEGA NË KLINË PO RIKTHEHET FUQISHËM!

Gjatë mbrëmjës se djeshme Kryetarja e Rinisë së Partisë Demokratike të Kosovës e ka vizituar rinin Klinase së bashku me kryesinë e ngushtë.

Rinia Klinase mirëpriten në takim Kryetaren për Rinin Demokratike Arbnora Salihu, ku së bashku ata biseduan për zhvillimet e RDK-së dega në Klinë,dhe shumë zhvillime të reja që po e presin qytetin e Klinës gjatë këti viti.