Restaurant Toro në Klinë ofron 6 meny për Iftar????️

Urime Muaji i Shenjtë i Ramazanit!
Për nder të Muajit të Shenjtë të Ramazanit Restaurant Toro në Klinë ofron 6 meny për Iftar????️
Iftar i shijshëm në një ambient komod dhe modern!

Ju mirëpresim!
Për rezervime: 049-318-597/044-232-599????