​Çmimet e naftës sot në Kosovë

57

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve në Kosovë është 1. 73 euro për litër.

Ndërkaq, për benzinë është 1. 40 euro, kurse çmimi maksimal i lejuar për shitjen e gazit është 0. 72 euro.

Kështu ka njoftuar Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë.

Sipas njoftimit, çmimet e lartcekura vlejnë për datën 28 tetor 2022 prej orës 10:00 dhe janë valide 24 orë nga data dhe ora e publikimit.