Rënditja e re e FIFA-s, ku rënditen Kosova e Shqipëria

FIFA ka publikuar rënditjen e re të kombëtareve në botë. Kosova dhe Shqipëria nuk kanë pësuar ndryshim në rënditje. Shqipëria rënditet e 59-ta në tabelë, ndërsa Kosova e 105-ta.

Në rënditjen e parë ka ndryshim vetëm pozita e tretë të cilën tani e ka marrë Anglia që rënditet pas Argjentinës e Francës.

Belgjika, Brazili, Holanda e Portugalia zënë pozitat vijuese në top 10-she./