Një lagje në Klinë, qe 7 ditë pa ujë

Lagjja mbi stacion të trenit, tash e 7 ditë ka mbetur pa ujë.

Banorët kanë thënë se qe një javë janë duke pasur probleme dhe po rrezikohen si pasojë së mungesës së ujë.

Derisa të njejtit thonë se në këto temperatura të larta po kanë vështirësi.

Madje ata thonë se ka 20 vite që ka reduktime të vazhdueshme në lagjen e tyre.

SHARE