REKOMANDIMI I MJEKUT Dr.Serbeze MANAJ Specialiste e Mjekësisë Familjare

REKOMANDIMI I MJEKUT( BEJE SHARE)
Dr.Serbeze MANAJ
Specialiste e Mjekësisë Familjare

* Lani duart ne menyren e duhur , me sapun dhe uje te vakte me gjate se 20 sekonda!
*Qendroni ne shtepi perveq ne raste urgjente.
*Shmangeni ambientet e mbyllura dhe te hapura me shume njerez.
*Shmangeni kontaktet me persona te infektuar dhe te izoluar.
*Ne raste qe ndieni simptoma te njejta apo te ngjajshme te gripit mos vizitoni mjekun por lajmeronu ne Institutin e Shendetit Publik.