REKOMANDIMI I MJEKUT Dr.Alban Palushi Mjek i përgjithshëm

REKOMANDIMI I MJEKUT ( BEJE SHARE)
Dr.Alban Palushi
Mjek i përgjithshëm

# Aspekti social dhe ekonomik janë 2 faktorët kryesor të stresit psikologjik (emocional), me të cilin ballafaqohën qytetaret gjatë kohës së izolimit nga Virusi COVID-19.

# Ndikimi i stresit shkakton çrregullime të metabolizmit por edhe ulje të sistemit imunitar!

🏃‍♂️Aktiviteti i rregullt fizik
📚Leximi i librave
🍏Dieta e shëndetshme + Vitamina
Janë zgjedhja më e mirë e rekomandueshme për këto situata.👌👌

SHARE