Rasim Thaqi nga Kramoviku ndodhet në Turqi për shërim, por i duhet ndihma juaj

Rasim Gani Thaqi nga Kramoviku i cili eshte për sherim jasht vendit në shtetin e Turqisë ka nevoj për ndihmën tonë dhe të juajen, andaj nga ju kerkojmë me aq sa keni mundesi te na ndihmoni qe Rasimit ti dalim ne ndihm financiare sepse kostoja e sherimit është shum e lart dhe e pa përballueshme për familjen e Rasimit
Të gjith ju që keni mundesi me i mdihmu Rasimit mundeni me kontribu për mes gjirollogaris së hapur në emër të djalit të ti
Albion Thaqi në gjirollogarin në TEB Bank

IBAN: XK052019000244177449
Kodi i Swiftit TEBKXKPR

Ata qe nuk kan mundësi per mes bankes mundeni me i ndihmu direkt te familja e Rasimit, Vëllau Besim Gani Thaqi me numër telefoni 049204353 Kramovik
Ju faleminderit për mirkuptim
Kryetari i fshatit Binak Berisha
05.07.2024
Kramovik