Ramush Haradinaj dhe Pal Lekaj për Pashkët në Klinë

Sot kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj ka qëndruar në Klinë për Pashkët.

Ai ishte te familja e Lorenc Marlekut.

Haradinaj bashkë me Pal Lekajn gjithashtu ishin edhe në konak te themeluesit të AAK-së në Klinë, njëherit drejtor i Bujqësisë në këtë komunë, Lorenc Marleku.