QKMF në Klinë njofton qytetarët se nga nesër nis vaksinimi kundër gripit sezonale

QKMF “Nënë Tereza”, në Klinë, përmes një njoftimi në faqen zyrtare FB ka njoftuar se nga nesër nis vaksinimi kundër gripit sezonal.

Ky është njoftimi:

Qe nga neser prej dates: 29.10.2021 prej ores 7.00-15.00 fillon vaksinimi i të gjithë qytetarëve te Komunes se Klinës me vaksina kunder gripit sezonal.

Vaksinimi behet ne ambientet e brendeshme të QKMF ” Nënë Tereza ” në Klinë.
Prioritet jane të semurët kronike,të moshuarit,dhe te gjithë qe rekomandohen nga ana e mjekut tê tyre.

Me respekt,
Drejtoria