Provimi i Maturës mbahet më 26 qershor

COVID-19

Të infektuar

107.244

Të shëruar

101.374

Të vdekur

2.239

Provimi i Maturës mbahet më 26 qershor

Sinjali.com
25 Maj 2021 12:42

Ministria e Arsimit ka njoftuar se provimi i Maturës Shtetërore do të mbahet më 26 qershor. 

Në vendimin e MASHTI-t thuhet se provimi është vendosur të mbahet vetëm brenda një dite.

“Bazuar në dispozitat e cekura më lartë si dhe përhapjes së pandemisë COVID-19, e cila ka reflektuar në shumë dimensione në ecurinë dhe mbarëvajtjen e procesit edukativo-arsimore në vitin shkollor 2020-2021, si në reduktimin e përmbajtjes mësimore dhe mbajtjes së orëve mësimore me orar të shkurtuar, u vendos si në dispozitiv të këtij vendimi”, thuhet në njoftim.