Producenti dhe këngëtari Albos nga Klina ska te n’dalur me sukseset e tij.

Edhe si krijues por edhe si interpretues,ai se fundi ka lansuar nje kengë mjaft te pelqyer ne bot dance monkey. Ai e ka bere ne verzionin shqip ne rrymen e tij muzikore Pop & R&b qe po pelqehet tej mase nga publiku,ne nje intervist me klina.info albosi ka fol rreth vitit 2020 si vit i shperthimit te ti ne estrad ku do ti lansoj keng solo dhe do te ket edhe bashkpunime edhe me kengetar te estrades te zhandrreve te ndryshme./Klinainfo/