Prishet kamioni, shkaktohen kolona në Dollc

Kolona të gjata janë shkaktuar momentalisht në Dollc të Klinës.
Klina Info mëson se kjo ka ndodhur për shkak të një kamioni, i cili për shkak të një defekti ka ndaluar dhe ka bllokuar komunikacionin.
Klina Info sjellë pamje nga vendi i ngjarjes:

SHARE