Policia mbrëmë bastisi disa lokale të natës në Klinë

Stacioni policor në Klinë dhe njësitet përkatëse mbrëmë kanë bastisur disa lokale të natës në Klinë.

Klinë.info mëson se bastisjet janë kryer në disa lokale natës ne Klinë ka ndodhur pak para mesnatës se Permtes.