Policia aksident në hyrje të Klinës (video)

Sot ka ndodhur një aksident në rrugën “Sadik Rama”, afër pompës “Bytyqi”, ku një veturë e policisë ka goditur një veturë taxi dhe një veturë tjetër të tipit Golf 2, sipas një lexuesi të Klina info.
Nuk dihet për të lënduar./Klina.info