Policëve u ndalohen postimet në rrjete sociale

Policia e Kosovës ka urdhëruar zyrtarët e saj që t’i fshijnë postimet e tyre në rrjete sociale, dhe gjithçka tjetër që përfshihet në punën e tyre, përfshirë dhe komentet.

Kështu ka mësuar Klina.info nga burimet brenda Policisë së Kosovës, ndërsa kjo urdhëresë vlen për të gjithë pjesëtarët e Policisë së Kosovës./Klina.info/