Policët amerikan tentojnë të arrestojnë një njeri me ngjyrë, por e pësojnë keq

Në SHBA vazhdojnë protestat e dhunshme pas vrasjes së një njeriu me ngjyrë nga një polic.

Ato kanë eskaluar aq shumë sa që kanë filluar të dëmtohen objektet dhe veturat nëpër qytet.

Por një ngjarje interesante ka ndodhur në një restaurant,

Tre policë tentojnë ta arrestojnë një njeri me ngjyrë duke mos e ditur që ai është një agjent i FBI.

Ai fillimisht nuk iu tregon se është pjesëtar i FBI derisa ata e vërejnë pasi i nxjerrin portofolin nga gjepi.

Më poshtë videoja ku tregon të gjithë ngjarjen. 

SHARE