Piktori Arbër Kabashi gdhend në dru figurat e Valdet e Halil Berishës

Nesër bëhen një vit nga ndarja në jetë e veteranit të UÇK-së dhe gazetarit Valdet Berisha. Derisa do të bëhet edhe zbulimi i lapidarit të tij, por edhe Halil Berishës, që të dy djem të axhallarëve.

Piktori nga Klina, Arbër Kabashi në shenjë nderimi dhe respekti, për këto dy figura, sot në emër të familjes Berisha, ia dhuroi Avni Berishës, një punim të gdhendur në dru.
Një punim ky i punuar me dorë me mjaftë mjeshtëri, ku familja Berisha e falënderon tej mase artistin Kabashi.