Përfundon mbledhja e Komitetit, ministri Latifi njofton për masat e reja

Ministri i Shëndetësisë, Rifat Latifi, pas mbledhjes së Komitetit për menaxhimin e pandemisë, ka treguar për rekomandimet që janë dhënë në mbledhjen e sotme e që pritet të miratohen nesër nga Qeveria e Kosovës.

Ai tha se ora policore të rikthehet nga ora 00:00 deri në ora 05:00, gastronomia deri në orën 23:00, maska të hiqet në ambientet e jashtme, fitneset do të hapen dhe hyrja në kufi do të lejohen të gjithë ata që kanë dy vaksina, ndërsa ata që kanë një vaksinë duhet ta kenë edhe testin PCR.

Latifi bëri thirrje që çdo veprimtari, së cilës i janë lehtësuar masat, duhet që të pranojnë vetëm ata qytetarë që kanë dy doza të vaksinës.