Për nderë të ditës së çlirimit të Klinës, sot 2 ekipet e QKMF “Nënë Tereza” zhvilluan ndeshje miqësore.

Është qyteti ynë për të cilin shumë njerëz e dhanë jetën, shumë njerëz sakrifikuan dhe kontribuan me gjithçka që kishin.
Ne me anë të sportit promovojmë kulturën dhe shëndetin. Gjithashtu deshmojmë se jemi të bashkuar, jemi unik dhe krijojmë një EKIPË, e cila është në shërbim të këtij qyteti në çdo kohë.