Pensionohet infermieria e QKMF-së në Klinë, Shemsije Bojaj Ukaj

Dje, në QKMF ,,Nënë Tereza” në Klinë, u mbajt ceremonia e pensionimit të një prej Infermierëve te para ,me.një pervojë punë rreth 43 vjeqarë Shemsije Bojaj Ukaj ku ju dhurua një ore dore dhe Mirënjohje.

Prania e Drejtorit të QKMF, Kryinfermierës,mjekëve, teknikêve, motrave dhe stafit në përgjithësi i dhanë më shumë ngrohtësi kësaj ceremonie.

“Puna e palodhshme e Infermierës Shemsije Bojaj Ukaj ishtë një shembull i veqantë se si duhet të punojnë gjeneratat e reja në të ardhmen.

Urime pensionimin Shemsije Bojaj Ukaj! Pleqëri të mbarë dhe të shëndetshme”, thuhet në postimin e Drejtorisë së QKMF-së, në Klinë.

SHARE