16 të arrestuar në Karaçevë, 8 prej tyre policë – operacioni po vazhdon

Njësitë Speciale e Policisë së Kosovës po zhvillojnë një operacion të madh në Karaçevë të Kamenicës, zonë kjo kufitare mes Kosovës dhe Serbisë.

Se deri më tani shifra e të arrestuarve gjatë këtij operacioni është 16 persona gjithsej, 8 prej tyre policë.

Këtë e ka konfirmuar për Reporteri.net një zyrtar policorë, nga vendi i ngjarjes.

Cak i këtij aksioni janë kazinotë ilegale që operojnë tash e sa kohë në këtë zonë kufitare, që njihet për krim të organizuar, kontrabandë e prostitucion.

Operacioni është duke vijuar, derisa në aksion janë të përfshirë edhe njësia elitë FIT, 

SHARE