Pensionohet Gjina Coli, QKMF në Klinë i ndanë mirënjohje për kontributin

Sot, në QKMF ,,Nënë Tereza” në Klinë, u mbajt ceremonia e pensionimit të Gjina Colit, e cila punoi mbi 40 vite në këtë institucion.

Drejtori i QKMF-së, Dr. Haxhi Ibishi me këtë rast i ndau dhe një mirënjohje.

“Puna e palodhshme e Infermierës Gjina ishtë nje shembull i veqantë se si duhet të punojnë gjeneratat e reja në të ardhmen.

Urime pensionimin Gjina Coli .

QKMF -ja ju deshiron pleqëri të mbarë dhe të shëndetshme”, shkruhet në njoftimin e QKMF-së, në faqen zyrtare FB.

SHARE