Pas vdekjes tragjike reagojnë edhe motrat e Kobe Bryant: jemi të shkatërruara, jetët tona kanë ndryshar përgjithmonë

Pas vdekjes tragjike reagojnë edhe motrat e Kobe Bryant: Jemi të shkatërruara, jetët tona kanë ndryshuar përgjithmonë

Në fillim të kësaj jave, i gjithë globi kaloi në zi për shkak të vdekjes së legjendës së NBA, Kobe Bryant dhe vajzës së tij 13-vjeçare Gianna. Ndërsa tifozët e babait 41-vjeçar të katër fëmijëve dhe vajzës së tij minorene, e cila pritej të ndiqte gjurmët e tij si një forcë mbizotëruese në basketbollin profesional, janë në një gjendje të thellë pikëllimi, askush nuk e ndjen humbjen më shumë sesa familja Bryant, përfshirë motrat e tij, Sheriatin dhe Shaya.

Vetëm një ditë pasi Vanessa Bryant theu heshtjen e saj për humbjen tragjike të burrit të saj, Sharia dhe Shaya kanë lëshuar një deklaratë në rrjetet sociale mbi vdekjen e vëllait dhe mbesës së tyre.

“Në emër të familjes sonë, bashkohemi në Vanessën, Natalian, Biankan dhe Caprin në pikëllimin e humbjes së Kobe dhe Gianna në një aksident kaq tragjik.
Jemi shkatërruar nga humbja e vëllait, djalit, vajzës dhe mbesës sonë dhe zemrat tona u drejtohen të gjitha familjeve që humbën të dashurit e tyre të dielën. Jetët tona janë ndryshuar përgjithmonë.
Faleminderit për lutjet tuaja, thirrjet, tekstet, postat elektronike dhe dedikimet e shumta.
– Sharia Washington dhe Shaya Tabb”, shkruhet në njoftimin e tyre.KlinaInfo/