Pas raportimit të Klina.info mbyllet llogaria në TikTok që keqpërdori fotografitë e të rinjve nga Klina

Klina.info para pak minutash ka raportuar rreth një keqpërdorimi të fotografive, ku një person kishte hapur tik tok.

Derisa të rinjtë fotografitë e të cilëve ishin përdorur, thanë se rasti do të lajmërohet në Polici, keqpërdoruesi nuk ka vonuar dhe ka mbyllur llogarinë në rrjetin social tik tok.

Ndryshe, raste të tilla ndodhin shpesh, që kryhen nga persona të pandërgjegjshëm.

SHARE