Pal Lekaj dënohet me 3 vjet e tetë muaj burgim

Ish-ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, është dënuar me 3 vjet e 8 muaj për rastin e ndarjes së 53 milionë eurove shtesë konsorciumit “Bechtel-Enka” për ndërtimin e autostradës “Arbën Xhaferi”.

Aktgjykimi është marr nga gjyqtarja Violeta Namani me anëtarët Vesel Ismajli dhe Musa Konxheli./