OVL UCK DEGA NE KLINE Në Ditën e Çlirimit të Klinës, ftohen qytetarët t’i nderojnë dëshmorët e kësaj komune

Organizatat e dala nga Lufta e UÇK-së, SHFD, OVL, SHIL të UÇK-së dega Kline.

N J O F T I M

Njoftojm së me 18 Qershor ditë e shtunë është dita e Çlirimit e dita e Dëshmorë të Komunës së Klinës.
Për nder të 23,vjetorit të shënimit të kësaj dite Ftoheni të gjitha familjet e Dëshmorëve ,Invalid,Veteran,Familje të Martirëve,Burgosurve Politik,Subjekteve Politike,dhe të gjithë qytetarët e Komunës sonë, ti nderojmë Dëshmorët,Veteranët e Invalidët – postmortum, e Martirët e Kombit, ti përmbaheni kësaj agjende , dhe shpresojmë që herat tjeta të nderohën dëshmorët ashtu se e meritojnë, një shtet që ka Dëshmorë muk njeh roberi, së keto kategori meritojnë shumë më shumë se sa po respektohën;

AGJENDA
Me 18 Qershor ditë (e shtunë) takohemi para Komunës- Klinë për
Homazhe
-Në ora 09:45 fillojmë më ngritjem e Flamurit , homazhe e nderime në qënder të Klinës.
Hamazhe të varrezat e Dëshmorëve Kodra e Kuqe – Grabanicë ora 10;30

Ju mirëpresim!

SHARE