OVL në Klinë e gatshme për ndihmë. Takon Shtabin Emergjent në Klinë.

Kryetari i Shoqatës së të Dalëve nga Lufta, në Klinë, Hajdin Balaj bashkë me Xhavit Dautin sot janë takuar me Shtabin Emergjent në Klinë, me Naser Morina, Binak Syla dhe Ibër Elezi, ku kanë biseduar për situatën në vend. Ata u shprehën të gatshëm për t’u dalë në ndihmë qytetarëve me gjërat elementare si: miell, vaj, etj. Shtabi Emergjent e mirëpriti përkrahjen e OVL në Klinë