Nxënësit e kursit PRIMA triumfuan në Diamond Fest

Fituesit e Festivalit Diamond Fest të organizuar në qytetin e Ferizajit.

Nxënësit e kursit PRIMA triumfuan duke arritur suksese maksimale, duke marrë çmimet në vijim:
Vendi i parë????, Klejda Bashota
Vendi i dytë, Yllka Terdevaj
Dueti më i mirë, Klea dhe Bleon Shala

Mbesim të përkushtuar që të arrijmë majet e suksesit edhe në organizimet tjera!