Njoftim për Testimet me Rapidtest ne QKMF Klinë

Njoftojmë te gjithe se nga neser ne nderrimin e paraditës do te testohen 150 pacientë,kurse ne nderrimin e pasdites 50 pacientë.( Do shperndahen numra për të gjithë).

Kjo behet për te gjitha ata paciente qe nuk kane indikacione por kane nevoje per testim.
Kerkojmë nga qytetaret per mirekuptim dhe respektim te ketij vendimi ,per shkak te tollovise qe po krijohet ne institucionin e QKMF ” Nënë Tereza ” në Klinë.

SHARE