NJOFTIM PËR TAKIMIN E TRETË ME QYTETARË, DRAFT-BUXHETI I VITI 2023

Njoftohen banorët e fshatit Zajm, se me datën 30.08.2022, në ora 19:00, në objektin e SHFMU “Motrat Qiriazi”, paralelja e ndarë në Zajm, mbahet takim me publikun lidhur me draft-buxhetin e vitit 2023.

Ftojmë qytetarët që të marrin pjesë në këto dëgjime të buxhetit, sepse është në interesin dhe mirëqenien e lokalitetit ku banojnë.

Bashkëqeverisim!

Ky dokument do të jetë në konsultim publik nga 22 gusht 2022 deri më datën 29 gusht 2022, ndërsa konsultimi publik me qytetarë do të mbahet me 30 gusht 2022.

Komentet dhe sugjerimet mund t’i dërgoni edhe në emal-in e zyrtares për Informim:
[email protected]

SHARE