KF Dukagjini e përcjellë për gyrbet zyrtarin e skuadrës

Dukagjini i Klinës ka mbetur pa ekonomin e skuadrës. Valmir Rraci ka marrë rrugën e gurbetit.

Trajneri dhe lojtarët e kanë përcjellur në stërvitjen e skuadrës Rracin duke i dhuruar fanelën me numër 1.

Sot, Vali u përshëndet me klubin dhe shtëpinë e tij të dytë. Ishtë pjesë e jona tash e disa vitë, duke punuar me përkushtim dhe vullnet për suksesin e klubit.
Ne i dëshirojmë atij shumë shëndet dhe gjitha të mirat ne shtetin helvetik (Zvicër), atje ku do e vazhdoj jetesën” thuhet në njoftimin e Dukagjinit të Klinës.