Bashkësia Islame në Klinë viziton QKMF-në në Klinë

QKMF ka njoftuar për vizitën e Bashkësisë Islame në Klinë, nga hoxha Blerim Musliu dhe ai Fitim Bojaj.
Postimi i plotë i QKMF, Klinë

Falënderojmë Bashkesine Islame-Dega në Klinë zt. Fitim Boja dhe zt.Blerim Musliu , pêr vizitën e tyre ne Institucionin tonë ku u informuan nga Shtabi emergjent i QKMF-së per gjendjen në komunën tonë dhe masat e ndërmarra ndaj pandemisë!
Poashtu Drejtoria ofroi gjithe njohuritë, pervojen dhe eksperiencat e tyre se si ta menagjojme edhe ma mire pandemine Covid 19 gjatë Festës se Fiter Bajramit.
Falemenderit
# BIK- Dega në Klinë

SHARE