Njihuni me perforcimin më të madh të KB Dukagjinit

Perforcimi më i madh në historinë e KB Dukagjini sot është blerë Marquel Murphy.

Ai është nga Amerika dhe në këtë moment është duke qëndruar tek Restaurant Guri i Zi.

Klina.info ka siguruar këto informacione.

SHARE