Mbi 2500 tiketa trafiku të shqiptuara në 24 orët e fundit

Në raportin 24 orësh bëhet e ditur se gjatë kësaj periudhe kohore janë shënuar 1 aksident më fatalitet, 12 me të lënduar dhe 33 aksidente me dëme materiale.

Derisa janë shënuar hiç më pak se 2mijë e 653 tiketa trafiku.

Po ashtu, policia e Kosovës ka arritur të arrestojë 21 persona, në mbajtje 12 kurse në vuajtje të dënimit 2 persona.