Në Pressing shpaloset sondazhi me i ri: Prin Vetëvendosje, ja kush renditet pas saj

Sonte në Pressing të T7 është shpalosur sondazhi i fundit i realizuar nga kompania e sondazheve “Source” në bashkëpunim me Albanian Post.

Lëvizja Vetëvendosje dhe Lista Guxo prin me 41.1 për qind, për qind, Partia Demokratike e Kosovës 19.6,, Lidhja Demokratike e Kosovës ka 19.2%, AAK 5.8 dhe të tjerat 5.1. Të papërcaktuar 9.2. /Gazeta Express