Ka 3 ditë që s’dihet për fatin e saj, kërkohet mobilizim për gjetjen e 26 vjeçares nga Skenderaj

I njohur tashmë si hero, i cili në mënyrë vullnetare angazhohet për kërkimin e personave të deklaruar si të zhdukur, Ridvan Tahiri, përmes një postimi të bërë në FB ka kërkuar mobilizim për gjetjen e një 26 vjeçareje nga Komuna e Skenderajt.

Bëhet fjalë për Egzona Feratin, e cila me datë 16 të këtij muaji ka dalë në mëngjes nga shtëpia dhe nuk dihet për fatin e saj.

Ky është postimi i Tahirit me të dhënat rreth kësaj të zhdukure:

Vemendje!

Person i zhdukur.
Emri mbiemri: Egzona Islam Ferati
Gjinia :Femer
Data e lindjes:23/02/1994
Gjatsia:160 cm
Pesha:60 kg
Vendlindja: F. Qirez Komuna Skenderaj
Gjendja fizike: E mir
Gjendja Psiqike: E rekomanduar mir nga Doktoret.

Deklerata familjare:Me16/10/2020 reth ores 07 mengjes ka dal nga shtepia dhe nuk dihet asgje per vendodhjen e saj.
Personi ne fjal ka dal edhe nje her,eshte gjetur ne nje pyll afer shtepis.
Sipas familjarve vajza eshte e pushtuar nga ,,Xhinet”( djalli ) ne termin fetar.

Vullnetaret dhe grupi i kerkim shpetimit e pranojn kete rast per shqyrtim.
Kerkojm mobilizim te Vullnetarve.

SHARE