Një vajzë e mitur zhduket në Istog

Një vajzë e mitur është raportuar e zhdukur nga familja e saj në Banjë të Istogut.

Policia ka njoftuar të dielën se motra e viktimës ka raportuar të shtunën se ajo është larguar nga shtëpia dhe nuk ka njohuri për vendndodhjen e saj.

Rasti është nën hetime.