Një tjetër shqiptar në UFC, Sopai debuton të shtunën

Bernardo Sopai është shqiptari i radhës pas Ilir Latifit që do ta shohim duke garuar në UFC Vegas 87.

Lajmin e ka bërë të ditur vet sportisti në rrjetet sociale, i cili llogaritet si një prej talentëve të së ardhmes në këtë sport.

Kundërshtari i shqiptarit që përfaqëson dy shtete, Greqinë dhe Suedinë do të jetë Vinicius Oliviera dhe tashmë marrëveshja është nënshkruar për t’u përballur me njëri-tjetrin.

Oliviera dhe Sopai do të garojnë njëri me tjetrin të shtunën në UFC Vegas 87 dhe pritet të jetë një mbrëmje spektakolare.

Kundërshtari i shqiptarit që përfaqëson dy shtete, Greqinë dhe Suedinë do të jetë Vinicius Oliviera dhe tashmë marrëveshja është nënshkruar për t’u përballur me njëri-tjetrin.

Oliviera dhe Sopai do të garojnë njëri me tjetrin të shtunën në UFC Vegas 87 dhe pritet të jetë një mbrëmje spektakolare.