Nismës Socialdemokrate nuk i lejohet të marr pjesë në zgjedhje

Në mbledhjen që u mbajt sot në KQZ, Nisma Socialdemokrate nuk është certifikuar si subjekt politik.

Gjatë votimit që u bë, Nisma nuk arriti të marr shumicën e votave që të certifikohej listën e kandidatëve dhe as të certifikohet si subjekt.

Anëtari i Nismës Socialdemokrate, në KQZ, Eshref Vishi ka thënë se vendimi i sotëm i KQZ-së për moscertifikim të Nismës dhe kandidatëve të saj për zgjedhjet e 14 shkurtit është vendim politik dhe se Nisma do të ankohet sipas procedurave ligjore.

SHARE