Nisma Socialdemokrate kerkoi lirimin e sheshit te uzurpuar në qytetin e Pejës!

Gëzon Berisha përmes rrjetit social Facebook
Ka ragua me një postim kerkoi seanc te jashtzakonshme

POSTIMI I PLOT

Nisma Socialdemokrate kerkoi seanc te jashtzakonshme per lirimin e sheshit te uzurpuar në qytetin e Pejës! Dhe te gjitha subjektet njëzëri u dakorduan që te vije deri te një konkluzion, qe te formohet nje komision te identifikohen uzurpatoret dhe te lirohët sheshi! Sot paskan fillu largimin e pjesve te uzurpuara, por jo edhe sheshin para Hotelit në Pejë, i cili edhe në kohën e okupatorit ishte i lire per qytetaret, e tani pas çlirimit eshte i uzurpuar….!
Une personalisht do të angazhohëm qe askush të mos jete mbi ligjin, do të perdorim gjitha format demokratike qe sheshi te lirohet komplet, dhe ti kthehet qytetarve.
Ne nuk kemi inate personale me askend, dhe jemi per ti përkrahur bizneset e Pejës, por jo ne atë form sa të demtohën interesat e qytetarve të Pejës. Jemi gjithmon në mbeshtetje te qytetarve dhe te interesave te tyre!
Ne nuk do te dorzohemi para as nje presioni
G.Berisha

Gëzoni sot është kryetar o Nismës Social Demokrate në Pejë, dhe asambleist në këtë komunë.shkrun Klina.info