Ngujohen qytetarët nga koronavirusi: Shumë pak persona shihen në rrugë

Tashmë COVID-19 apo i njohshkruur ndryshe si koronaviursi e ka prekur edhe Kosovën, ku dy raste të reja janë paraqitur gjatë ditës së djeshme,

Qeveria e Kosovës pas këtyre dy rasteve, ka marrë vendim që të gjithë kompanitë dhe bizneset private, shkollat, linjat ajrore dhe kufijtë e Kosovës të mbyllen.

Po ashtu Qeveria e vendit ka porositur qytetarët që mos të dalin jashtë shtëpive dhe të qëndrojnë pranë familjarëve të tyre, madje mos të kenë as kontakt me miqtë dhe familjarët e tjerë

Kështu, ka bërë qe edhe kryeqyteti i Kosovës, Prishtina të zbrazet nga banorët dhe të ikin drejt vendeve të tjera.

Metro ka realizuar disa fotografi ku shihet qyteti i boshatisur në disa pjesë të saj.