Nga 30 mijë vota të diasporës, Vetëvendosje merr më shumë se 20 mijë

KQZ ka treguar mbrëmë se në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve janë numëruar më shumë se gjysma e votave të diasporës.

30 mijë vota të diasporës janë numëruar në QNR, ku më shumë se 70 për qind të tyre i ka fituar Lëvizja Vetëvendosje, të cilët kanë fituar 20 mijë e 614 vota.

Në vendin e dytë është LDK me 2282 vota ku pasohet nga PDK me 2164 sosh

SHARE