Nesër ndeshja në mes KF Dukagjini dhe KF Onixi

KF Dukagjini (Klinë) 🆚️ KF Onixi

𝗩𝗘𝗟𝗟𝗘𝗭𝗘𝗥𝗜𝗧 𝗗𝗢𝗗𝗔𝗝 𝗖𝗢𝗠𝗣𝗔𝗡𝗬 janë sponzor gjeneral për transmetimin e lojës KF Dukagjini (Klinë) 🆚️ KF Onixi ne Klina.info

Liga e Parë e Kosovës,
Grupi A, Java e 4-të

🏟Stadiumi “18 Qershori” Klinë
📅E Dielë, 11.10.2020
⏰Ora 15:00

KF Dukagjini (Klinë) 🆚️ KF Onixi

SHARE