Në Spitalin e Pejës po trajtohen 65 pacientë me COVID-19, prej tyre 11 janë në gjendje më të rëndë

65 pacientë të infektuar me koronavirus janë duke u trajtuar në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës.

Sipas një njoftimi, një pacient është në respirator (CPAP) dhe 46 të tjerë janë në oksigjenoterapi.

Ndërsa 11 pacientë janë në gjendje më të rëndë shëndetësore.

“65 pacientë janë duke u trajtuar aktualisht në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë me Covid-19. Sa i përket gjendjes së pacientëve: 1 Pacientë janë në Respirator(CPAP), 46 pacientë janë në Oksigjeno terapi ndërsa nga këta 11 pacientë janë në gjendje më të rëndë”, thuhet në njoftimin e spitalit.

Gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, 182 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë, pacientë dhe nga këta 23 pacientë janë̈ shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm. 

SHARE