Në prag të festës së Bajramit, Halil Kastrati i dhuron një banesë veteranit nga Skënderaj

Shoqata “Jetimat e Ballkanit” e cila udhëhiqet nga humanisti Halil Kastrati ka dhuruar sot një banesa në Skenderaj.

Në prag të festës së Fitër Bajramit, Kastratit i shoqëruar nga kryetari i Skenderaj, Bekim Jashari kanë dhuruar sot çelësat e banesës së re veteranit të luftës, Abit Asllani.

“Nata e Filtër Bajramit, e gëzofshi banesën e re. Surprizë e madhe sot në Skenderaj. U dhurua banesa e re 85 metra katrorë dhe krejt e mobiluar. Veterani i luftës Abit Asllani me familjen e tij u bë me banesë të re. Bamirës Zoti kurrë mos ju humbte”, kishte shkruar Kastrati ne Twitter./

SHARE