Futbollistët KF Dukagjinit sot gjatë ditës ka përfunduar testet për ‘COVID-19

Klinë, 23 Maj 2020

Klubi KF Dukagjinit njofton opinionin se sot gjatë ditës ka përfunduar testet për ‘COVID-19’.

Futbollistët, stafi teknik dhe personeli i klubit janë nënshtruar testeve nga Instituti i shëndetit publik, dhe për rezultatet e tyre, do njoftohemi nga IKSHP-ja. Gjithashtu, klubi jonë bën thirrje që të tregohemi shumë të kujdesshëm dhe të rrespektohen regullat e vëna nga IKSHP-ja.

SHARE