Në një vjetorin e vdekjes, nesër zbulohet pllaka përkujtimore e kadetit të Policisë së Kosovës, Floridian Shabaj

Me rastin e një vjetorit të vdekjes tragjike të djalit tonë, kadetit të Policisë së Kosovës dhe fizioterapeutit Floridian Shabaj,jeni të ftuar të merrni pjesë në zbulimin e pllakës përkujtimore, i cili do të mbahet të martën më 21.11.2023,duke filluar nga ora 13: 00 në Jashanicë,Komuna e Klinës.

Prania juaj do të na nderojë.

Me respekt familja SHABAJ nga Nabërgjani i Pejës