Në kuadër të Poliklinikës Biolab Zafi në Klinë mund të merrni edhe shërbime psikologjike.

-Shërbimet që do të ofrohen janë:
1️⃣Seanca psikologjike për fëmijë, ku në kuadër të trajtimit hyjnë: çrregullimet e sjelljes dhe ato emocionale, si dhe çrregullime të tjera psikologjike

2️⃣Seanca stimulimi/komunikimi me fëmijë në fushat ku fëmija has në vështirësi

3️⃣Seanca psikologjike për të rritur, ku në kuadër të trajtimit hyjnë: ankthi, depresioni etj

4️⃣Testim (si matje e koeficientit të inteligjencës) dhe vlerësim psikologjik

5️⃣Hartim të planeve individuale. Poashtu në kuadër të shërbimeve lëshohen edhe raporte psikologjike sipas nevojës së pacientit.

Violeta Zefi ka përfunduar studimet e doktoratës në Masaryk University në Republikën Çeke. Është e licencuar si psikologe klinike nga Ministria e Shëndetësisë dhe ka përvojë punë mbi 15 vjeçare.

🔖❗️Termini i Obliguar❗️
Për informacione më të detajuara mund të kontaktoni:
☎️+383 49 405 055 (Whats App dhe Viber)
📩[email protected]

Shkruan ne faqen e sindikates se policis se kosoves

SHARE